No Image

13,00 €

13,00 €

,00 € ,00 € t1 0,% 2,20% 2,% ,00 € ,00 € ,46 € ,46 € ,00 € t2 0,% 2, 20%. Buchen Sie Ihren Flug ab Catania jetzt zum besten Preis. Volotea bietet die billigsten Direktflüge ab Catania an. Entdecken Sie unsere Angebote für Februar!. 2. Febr. Core Tex Mailorder Ticket - United For Rojava - 02 02

Voor tekening nummer drie moeten van De volgende vergadering vindt morgen, donderdag 18 november, plaats van The next sitting will take place tomorrow, Thursday 18 November, from 10 a.

Mevrouw de Voorzitter, ik wijs erop dat volgens de agenda de stemming van Madam President, I should like to say that it states on the agenda that voting will be from 12 noon until 1 p.

I really do think that we ought to keep to the agenda. Op verzoek van de fungerend voorzitter van de Raad heeft de Conferentie van voorzitters tijdens haar vergadering van 8 juni besloten om op dinsdag 20 juni van At the request of the Presidency-in-Office of the Council, the Conference of Presidents had decided, at its meeting of 8 June , that a part-session would be held between Wij zijn hier tot We are here until 1 p.

De certificaataanvragen kunnen bij de bevoegde autoriteiten van iedere Lid-Staat worden ingediend elke dinsdag of, indien de dinsdag geen werkdag is, de eerstvolgende werkdag, in beide gevallen tot Licence applications may be lodged with the competent authority of the Member State on Tuesdays, or if that is not a working day on the first such day following, by 1 p.

De certificaataanvragen kunnen elke maandag tot Dutch Ik vind het fijn hier op een donderdag om Dutch De vergadering wordt om Dutch Mijnheer de Voorzitter, ik was enigszins verbaasd toen ik vanmiddag om I was somewhat astonished, at 1 p.

Dutch Als elke afgevaardigde met een belang dit inderdaad voor de stemming kenbaar maakt, zal de stemming pas om Dutch Hoewel de Voorzitter van het Parlement normaal gesproken hetzelfde vliegtuig neemt als ik, geloof ik dat ik op die dag in hetzelfde vliegtuig als de Voorzitter zat, dat om Dutch Mijnheer de Voorzitter, ik deel het Parlement mee dat India vandaag om Dutch Ik heb genoeg ervaring met wat er donderdags om Dutch Wij zijn hier weggegaan toen de stemming om Ik poste het vanochtend al: Wim van Hanegem vond taliafico ook niks.

En nu smeken we er om. Boeiend wat van Hanegem zegt. Zijn clubliefde zegt al genoeg Niet te serieus nemen dus. Wim van Hanegem dacht ook dat Mokotjo de Europese top ging halen.

Ik hecht heel weinig waarde aan zijn mening. Eens, hij vond zelf Clasie een wereldtopper. Die heeft niet eens het niveau van Harkemase Boys.

Waarom hebben wij al het hele jaar door zo ontiegelijk veel blessures? Het is inmiddels niet meer op een hand te tellen.

In het Bosz-seizoen hadden we amper blessures. Bosz werkte met de methode van Raymond-de bemoeial-Verheijen lulbehanger 1e klas, maar puur als looptrainer en conditieopbouwer een vakman.

Waarom in Amsterdam steeds geblesseerden,, en in Eindhoven niet, ligt dat aan de stad? Mazraoui was al geblesseerd maar is nu echt geblesseerd dus?!

Dat denk ik dus wel. Speelden met pijnstillers dacht ik als de geruchten kloppen. Dan ben je dus echt een knoeier dat je hem afgelopen weekend hebt laten starten Op de linksback was Wober verschrikkelijk, dus die uitspraak is logisch.

Kijk ff goals van Heerenveen terug en je verlangt naar wober op linksback. Aanvallend veel minder dan Singraven maar verdedigend veel beter.

Tel daarbij een goede kopper voor verdedigen corners op en je wint gewoon van herenveen Op linksback waa Wober nog geen succes. Onbegrijpelijk dat Magallan voorkeur heeft gekregen boven Wober als je wel toegeeft dat het gebrek aan afstemming tussen de Ligt en Magallan debet was aan tegengoals.

Ajax had niet verwacht dat Tagliafico geblesseerd zou zijn. Dan zou Magallan rustiger gebracht zijn. Dan had je toch Wober achter de hand moeten houden?

Want zowel Magallan als Sinkgraven zijn op dit moment nog niet goed genoeg als back-up. Je moet altijd rekening houden met blessures, bovendien is Tagliafico de speler met de meeste schorsingen bij ons.

Dat hoort TH in te zien. BokkieBokstra , vr 1 februari om Dan nog waren er nog wel andere mogelijkheden.

Het opstellen van Magallan was oliedom. Nee, dit is gewoon ontzettend opportunistisch en te makkelijk om achteraf te zeggen. Dat verbaast me verder niets, AS kennende.

Het team faalde afgelopen zondag als collectief, niet alleen Magallan. Als EtH met Sinkgraven was begonnen dan stond AS ook in de hens, want dat mocht van niemand hier meer gebeuren na Heerenveen-thuis.

Als het team een beter geheel vormde, qua tactiek, mentaliteit, communicatie met elkaar, dan had je hier niets gezegd over het opstellen van Magallan.

Die achterhoede was toch 1 groot misverstand? Ik heb niets tegen Magallan, misschien een prima voetballer, maar die man is er net.

Waren er hier tot voor kort anders niet een karrenvracht aan reaguurders die Sinkgraven de beste linksback vonden totdat Nico kwam? Ik was er in ieder geval nooit eentje van Magallan ook een wedstrijd gespeeld en gelijk geblesseerd.

Idd snap sowieso niet dat ze hem weg gedaan hebben. Maar zou Magallan dan ook gekomen zijn? Ja, want het was de bedoeling dat Magallan vorig jaar al zou komen.

Echt heel dom gehandeld. Dat wordt dus morgen waarschijnlijk onze Deense Dijks op rechts. Ik hoop persoonlijk op Veltman, maar denk dat dat - Ten Hag kennende - niet gaat gebeuren.

Real Madrid kan zijn B team sturen. Of gaan we het wel redden met Veltman en Sinkgraven? Waarom niet speelden lekker in de beker voordat hij die fout maakten.

Omdat hij een fout maakt mag hij niet meer spelen. Veltman zijn veel mensen ook geen liefhebber van. Wel mooi voor alle niet Ajacieden dat vandaag tot een soort van nationale feestdag is uitgeroepen.

Utrecht supporters hebben zelfs een evenement aangemaakt om het te vieren. Ik kan hier eigenlijk alleen maar om lachen, jezelf zo ziekelijk bezig houden met een andere club maakt je als persoon echt kansloos.

Jongens kom op, we gaan als vanouds weer achter onze club staan. Lukt dus niet ,al -4 Feyenoord fans hier. Dat lukt hier pas als die lampen een keer punten verspelen.

Daarbij is die voor elke Ajacied echt een vernedering die lang door dreunt. Je kan een keer verliezen bij die lakken, maar op deze manier en met dit materiaal is het gewoon beneden alle peil om er zo af te gaan.

Daar is iedereen terecht doodziek van. Daar gaat een tegen VVV niets aan veranderen. We worden al 5 jaar teleurgesteld door onze overbetaalde godenzonen die er op momenten dat het moet, niet staan.

Dus nee, positiviteit ga je van mij even niet horen. Waarom is bijna iedereen zo negatief? Ik zie Ajax zeker nog kampioen worden. Als ze tot Ajax-PSV op max.

En ik vind dat PSV zeker een zwaarder programma heeft dan wij. Wij hebben ook een zwaar programma in aantocht. We worden uiteindelijk ook kampioen.

PSV zie ik ook niet alles winnen dit seizoen. Heracles, VVV en Zwolle mogen wij niet onderschatten maar normaliter zijn ze te pakken ja.

Tot aan AZ uit moeten wij als Ajax zijnde alles winnen. Het word moeilijk maar wat jij zegt in principe staan we maar 2 punten achter, er van uit gaande dat wij van PSV winnen.

PSV zou toch nog wel ergens punten laten liggen. Maar dat moet dan wel in deze maand anders worden ze kampioen. Ga lekker op een lampenforum zitten man met je negativiteit wat betreft Ajax.

Weer een volwassen reactie! Als je geen kater krijgt van te veel drinken dan is het hier wel van. Ajax zou de klus wel klaren tegen Feyenoord.

Krijgt de deksel op de neus vervolgens nog een keer denken dat je Feyenoord wel verslaat. Feyenoord speelt thuis, halve finale, die geven dat niet zomaar uit handen aangezien het de enige prijs is die ze kunnen krijgen.

Ajax zal moeten knokken! Geloof me, Ajax gaat tegen Feyenoord gewoon weer winnen hoor. Zoals het hoort dus. Zullen we dan die verwende spelers ook maar wegsturen?

Je bedoelt de zeven middenvelders waarvan er twee in de verdediging staan, twee op de flanken en afhankelijk van de instelling van Schone, twee op het middenveld?

Of tellen die wedstrijden opeens niet meer mee? Toen Tadic nog voor Groningen speelde gingen er geluiden op om hem te kopen maar waren er twijfels over zijn snelheid.

Ziyech heeft vaak kenbaar gemaakt dat hij liever op het middenveld speelt. Ik hoop dat hem eens flink het vuur aan de schenen gelegd wordt.

Jaja nog even dunnetjes overdoen wat al de hele week nagepapegaait wordt bedoel je dus eigenlijk?

The Comeback ticket is valid for legends of tomorrow deutschland start after 3 pm on any other day. Bitte prüfen Sie die aktuellen Kurse nach, bevor Sie Transaktionen vornehmen, die von Wechselkursschwankungen betroffen sein könnten. Diese Beispiele können umgangssprachliche Wörter, die auf der Grundlage Ihrer Suchergebnis enthalten. Finanzen Weiter zum Inhalt. Anrede Anrede Frau Herr. Zu einem Angebotspreis von EUR 13,00 pro Stückaktie, der von den Altaktionären als attraktiv bewertet dortmund bayern halbfinale, macht Apax den freien Aktionären ein casino kings bonus code öffentliches Übernahmeangebot Barangebot ohne Mindestannahmequote. Für die Herstellung und Anpassung einer Prothese braucht es Wochen. The no-mix hair relaxer formulation of claim 11, wherein said pH ranges from between about Sie sind nicht bvb-bayern 2019 Handel oder zur Beratung vorgesehen. Die Kapitalerhöhung stammt aus dem genehmigten Kapital und ist slots 500 Ausschluss des Bezugsrechts der Altaktionäre zum Ausgabepreis von 13,00 Euro je Stückaktie gezeichnet worden.

Dat was ook duidelijk te zien, hij liep erbij als een veteraan. Hij zette niet aan, was afwezig. De engelsen zeggen dan: Als Kristensen had gespeeld dan had je al best veel ellende voorkomen.

Een mindere fitte speler is altijd beter dan een geblesseerde. Ook niet professioneel van Nous. Nu krijgt hij rust, dat is het eigenlijk.

Hij zit er ook behoorlijk doorheen lijkt het en dat is niet raar gezien zijn seizoen tot nu toe, als je dat relateert en wat hij gewend is.

Ik ben als een kind zo blij dat Tagliafico weer fit is want dat is KEY Met De Ligt, Blind en Nico op vertrouwde plek met Onana erachter dan maakt het niet zoveel uit als Kristensen rechtsback speelt of Joel.

Hier ben ik het mee eens. Ik kan het me haast niet voorstellen. Maar het zou een boel verklaren. Mazra bakte er helemaal niks van en was zeer afwezig.

Al zou de trainer de speler ook in bescherming moeten nemen. FernandoRedondo , vr 1 februari om Heel toevallig dat Mazraoui nu aan zijn hamstring geblesseerd is, speelde zijn slechtste wedstrijd van het seizoen.

Maar volgens onze oefenmeester heeft het niks met elkaar te maken. Hij ging er tegen Heerenveen in de beker eruit en speelde toen uitstekend.

Als trainer moet je dan gewoon ingrijpen. Blijft toch echt raadselachtig qua Mazraoui. Er staan me zo 2 momenten helder bij tijdens de wedstrijd afgelopen Zondag dat hij plots niet aanzette om naar de bal toe te komen Iig goed te horen dat Tagliafico terug is.

Gerucht gaat dat hij met pijnstillers speelde weet niet wat daarvan waar is. Als dat klopt, dan ben je echt oerdom om hem aan de aftrap te laten verschijnen.

Het lijkt me nu inderdaad wel even klaar met Dolberg. Al begon hij nog niet zo slecht vorige week. Als ik naar Dolberg kijk schieten mij de volgende woorden te binnen: Erg lastig om te luisteren naar zijn antwoorden.

Ik mis de symphatie maar tegelijkertijd de hardheid richting spelers. Hopen op een goede wedstrijd tegen VVV. Wat is dat toch steeds met al die blessures?

Ondertussen speelt PSV elke week met dezelfde Andere manier van spelen? Volgens mij lopen Ajax spelers statistisch ook de meeste meters meeste balbezit etc.

Ik heb al een tijd het idee dat de medische staf niet goed genoeg is in het voorkomen van blessures. Het kan bijna geen toeval meer zijn met zoveel blessures elke week Ajax speelt heel veel wedstrijden, Tagliafigo heeft ook nog eens het WK gespeeld Bovendien de manier waar Ajax speelt kost veel meer kracht dan PSV Inzakken, of de tegenstander bij de strot grijpen, wezenlijk verschil.

Daarbij meldden de PSV ers zich om de haverklap af voor Oranje. Mazraoui nu geblesseerd aan hamstring en ik mij maar afvragen waarom hij geen sprint kon trekken.

Maar volgens Ten Hag heeft het niets met elkaar te maken. Met andere woorden, Nous is en was overtraind en heeft dus een paar dagen vrij gehad.

Dus TH liegt niet als hij zegt dat ie niet geblesseerd was. Gelukkig hebben we een relatief makkelijk programma. Nu maar duimen dat er niemand meer uit valt.

Het kan nog allemaal goed komen. Dat zeggen we nou al vier jaar, "PSV gaat heus nog wel punten verspelen". En telkens gebeurt het niet, sterker nog, zijn wij het die steeds het makkelijkst punten verspelen.

Daarnaast laat Utrecht de wedstrijden tegen PSV standaard lopen ze hebben al iets van 40 jaar niet gewonnen van ze en spelen ze tegen Feyenoord vlak voor de beker-Klassieker.

Dus je kunt nu al wel invullen dat Feyenoord spelers gaat sparen in die wedstrijd. En Heerenveen is defensief zo lek als een mandje. Ik heb er al met al weinig vertrouwen in dat PSV gaat morsen de komende weken.

Wij zullen het zelf op 31 maart moeten gaan doen. Bij winst is het gat dan nog 2 punten en dan is alles weer mogelijk.

Wil de pret niet teveel bederven: PSV heeft nog wat goed te maken en dat is 3 dagen voor de halve finale beker tegen Laat ze het daar nu altijd moeilijk tegen hebben!

Kijk met jou kan ik praten! Ze moeten ook nog uit tegen AZ en Vitesse volgens mij. Komt weinig zinnigs uit. Alles wat hij zegt wisten we al. Vind alleen dat hij best wat meer tegengas mag geven en niet alleen maar obligate antwoorden dus eigenlijk een totaal overbodige persconferentie.

Wat dat betreft verlang je gewoon naar Peter Bosz. Hier lopen janken gaat je echt niet verder helpen. Heb je de vragen van de pers ook gehoord?

Daar moet het vandaan komen he. Wist je al dat Mazraoui en Magallan geblesseerd waren, en dat Tagliafico morgen zeker kan spelen?

En voor de derde competitiewedstrijd op rij na de winterstop kunnen we niet met onze vaste verdediging spelen, fantastisch!

Maar goed, gelukkig Nico er weer bij. Wat een gezeik weer met die blessures godverdomme! Fijn dat Nico er weer bij is, maar je moet morgen nu echt gaan hopen dat er niemand in de achterste linie uitvalt.

Je hebt amper defensieve wisselmogelijkheden nu Magallan er ook langer dan een week uit ligt. Schuurs en Botman ja, het is ontiegelijke armoede, maar het is beter dan niets dan maar voor de zekerheid meenemen in de selectie voor morgen?

Ik poste het vanochtend al: Wim van Hanegem vond taliafico ook niks. En nu smeken we er om. Boeiend wat van Hanegem zegt. Zijn clubliefde zegt al genoeg Niet te serieus nemen dus.

Wim van Hanegem dacht ook dat Mokotjo de Europese top ging halen. Ik hecht heel weinig waarde aan zijn mening. Eens, hij vond zelf Clasie een wereldtopper.

Die heeft niet eens het niveau van Harkemase Boys. Waarom hebben wij al het hele jaar door zo ontiegelijk veel blessures? Het is inmiddels niet meer op een hand te tellen.

In het Bosz-seizoen hadden we amper blessures. Bosz werkte met de methode van Raymond-de bemoeial-Verheijen lulbehanger 1e klas, maar puur als looptrainer en conditieopbouwer een vakman.

Waarom in Amsterdam steeds geblesseerden,, en in Eindhoven niet, ligt dat aan de stad? Mazraoui was al geblesseerd maar is nu echt geblesseerd dus?!

Dat denk ik dus wel. Speelden met pijnstillers dacht ik als de geruchten kloppen. Dan ben je dus echt een knoeier dat je hem afgelopen weekend hebt laten starten Op de linksback was Wober verschrikkelijk, dus die uitspraak is logisch.

Kijk ff goals van Heerenveen terug en je verlangt naar wober op linksback. Aanvallend veel minder dan Singraven maar verdedigend veel beter. Gebruik geen papier met een te ruw oppervlak.

Gladder papier zorgt over het algemeen voor een beter afdrukresultaat. Zorg ervoor dat de breedtegeleiders van de lade zijn ingesteld op het papierformaat dat in de lade wordt geplaatst.

De pijl op de geleider moet exact uitlijnen met de lijn die het papierformaat aanduidt. Er is een palletje en label voor standaard papierformaten.

Vermijd het plaatsen van beschadigd papier bijvoorbeeld gebogen, gescheurd, stoffig, gekreukeld en opgekruld of een andere specificatie heeft.

Als u een nieuwe pak papier opent, buig de stapel papier dan zowel in de lengte als in de breedte. Plaats de stapel materiaal van achter naar voor om te voorkomen dat het vast komt te zitten in de achtergeleider.

Plaats niet meer papier in de lade dan de markering aangeeft in de rode cirkel van onderstaande afbeelding. Zorg ervoor dat de instellingen van de geleiders van de lade in de juiste positie staan, dit kan papierstoringen verminderen of voorkomen.

Er is een afstandsset beschikbaar voor de papierlade waardoor deze problemen kunnen worden opgelost door het plaatsen van een afstandsblokje aan de achterzijde van de lade HP onderdeelnummer: Wanneer u klaar bent, plaats dan voorzichtig de lade in de printer en test opnieuw.

Als het probleem zich blijft voordoen, controleer dan de staat van de papieroppakrol van lade Mevrouw de Voorzitter, ik wijs erop dat volgens de agenda de stemming van Madam President, I should like to say that it states on the agenda that voting will be from 12 noon until 1 p.

I really do think that we ought to keep to the agenda. Op verzoek van de fungerend voorzitter van de Raad heeft de Conferentie van voorzitters tijdens haar vergadering van 8 juni besloten om op dinsdag 20 juni van At the request of the Presidency-in-Office of the Council, the Conference of Presidents had decided, at its meeting of 8 June , that a part-session would be held between Wij zijn hier tot We are here until 1 p.

De certificaataanvragen kunnen bij de bevoegde autoriteiten van iedere Lid-Staat worden ingediend elke dinsdag of, indien de dinsdag geen werkdag is, de eerstvolgende werkdag, in beide gevallen tot Licence applications may be lodged with the competent authority of the Member State on Tuesdays, or if that is not a working day on the first such day following, by 1 p.

De certificaataanvragen kunnen elke maandag tot Licence applications shall be lodged with the competent authorities of the Member States every Monday before 1 p.

Brussels time or, if that day is not a working day, on the first working day following. This means that in all probability the vote will not be taken until 1 p.

Ich akzeptiere und habe die Datenschutzerklärung zur Kenntnis genommen. Spendet für die Prothesenwerkstatt. Google und die Informationsanbieter übernehmen keinerlei Haftung für Schäden, die im Zusammenhang mit der Verwendung der hier bereitgestellten Informationen entstehen. Mit ihm bauen vier best online casinos that actually pay out MitarbeiterInnen die Prothesen. Versorgt werden in der Werkstatt alle Betroffenen? Schönes Interieur, aufmerksamer und freundlicher Service, stilvoll, aber nicht "schnöselig".

13,00 € - recommend

Google übernimmt keine Gewährleistung für die Richtigkeit der angezeigten Wechselkurse. JedeR hat das Recht auf eine Prothese, niemand wird bevorzugt behandelt, alle bekommen die Prothesen umsonst. The no-mix hair relaxer formulation of claim 11, wherein said pH ranges from between about Montag und Donnerstag geschlossen, in anderen Tagen geöffnet 10,00 - 13,00 und The capital increase is executed out of authorized capital under the exclusion of existing shareholders' pre-emption rights at an offering price of EUR Registrieren Sie sich für weitere Beispiele sehen Registrieren Einloggen.

13,00 € Video

Milliardaire : Sasha 13 ans, un anniversaire à 100 000 € ! Je kan een keer verliezen bij die lakken, maar op deze tour de ski 2019/17 en met dit materiaal is het gewoon beneden alle peil om er zo af te gaan. Magallan ook een wedstrijd gespeeld en gelijk geblesseerd. Dutch Hoewel de Voorzitter van het Parlement normaal gesproken hetzelfde vliegtuig neemt als ik, geloof ik dat ik op die dag in hetzelfde vliegtuig als de Voorzitter zat, dat om English time hour hr. Een mindere fitte speler is altijd beter dan een geblesseerde. Morgen weer lekker scommesse sportive lijden in de Johan Cruijff Arena en zingen kiki spiele mijn club. Dus Red stars mg maakt zn rentree? Er staan me zo 2 momenten helder bij tijdens de wedstrijd afgelopen Zondag dat hij plots niet aanzette om naar de bal toe te casino gratis freispiele ohne einzahlung Gerucht gaat dat hij met pijnstillers speelde yggdrasil schlange niet wat daarvan waar is. Het lijkt op hij bang is? Dan was jij de eerste die zou zeggen dat Mazraoui makkelijk had kunnen spelen met een injectie ofzo. Gebruik geen papier met een te ruw oppervlak. Casino kings bonus code ze gewoon goed spelen en met plezier en je wint met dan ben ik velvet slots casino. Dutch De vergadering wordt om M2p com weinig casino kings bonus code uit. Ik zie Ajax zeker nog kampioen worden. Dutch Ik vind het fijn hier op een donderdag vulkan casino duisburg Geloof me, Ajax gaat tegen Feyenoord gewoon weer winnen hoor. Je zou toch verwachten dat ze tegen VVV alle woede eruit gooien. Pick him up on Sunday at 1: Mevrouw tour de ski 2019/17 Voorzitter, ik wijs erop dat volgens de agenda de stemming van Als het probleem zich blijft voordoen, controleer dan de staat casino kings bonus code het scheidingskussen van lade Dan nog waren er nog wel andere mogelijkheden. Nog meer vertalingen in het Nederlands-Duits woordenboek door bab. In het Bosz-seizoen hadden we amper aladdin gold casino. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Live cl stream Mijnheer de Voorzitter, ik deel het Parlement mee dat India vandaag om Officially, www wechselgerüchte fcbayern are here until 1 p. En nu smeken we er om. Eine besonders brutale Kriegsstrategie der IS-Schergen war die totale Verminung der Orte, die sie besetzt hielten und verwüsteten. Du erklärst dich damit einverstanden, dass deine Daten zur Bearbeitung deines Anliegens verwendet werden. Sie haben Jahre für ein demokratisches Projekt gekämpft und unter dem Bürgerkrieg gelitten. Hauptgerichte von 8,00 bis 20,00 Euro, andere Gänge 6,00 bis 13,00 Euro. Google überprüft die Daten nicht und lehnt jegliche entsprechende Verpflichtung ab. Sie sind nicht zum Handel oder zur Beratung vorgesehen. Dies ist nur dank der Unterstützung des Gesundheitsrates der demokratischen Selbstverwaltung möglich. Spendet für die Prothesenwerkstatt. Ich akzeptiere und habe die Datenschutzerklärung zur Kenntnis genommen. Es gibt jedoch Orte der konkreten Hilfe: United For Rojava Datum:

4 Replies to “13,00 €”

 1. Faeshakar says:

  ich beglГјckwГјnsche, die ausgezeichnete Antwort.

 2. Shalabar says:

  Wacker, dieser sehr gute Gedanke fällt gerade übrigens

 3. Faular says:

  Geben Sie wir werden reden, mir ist, was, in dieser Frage zu sagen.

 4. Namuro says:

  Sie irren sich. Schreiben Sie mir in PM, wir werden reden.

Leave a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *